ULTIMA ORA | Tavan prăbușit peste elevii unui liceu din Buzau

UPDATE: Se pare că elevii peste care s-a prăbușit tavanul provin de la Liceul Tehnologic „Costin Nenițescu”. Începând din luna octombrie, ei au fost mutați să învețe alături de elevii Liceului Nr.8, după ce sediul lor de pe Transilvaniei a fost preluat de Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Clipe de coșmar pentru câțiva elevi ai Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău. Azi-dimineață, tavanul sălii de clasă în care aceștia se aflau s-a prăbușit – se pare – din cauza unui videoproiector. Două eleve au fost atinse ușor de panourile căzute, însă nu s-a impus intervenția ambulanței.

Incidentul s-ar fi produs azi-dimineață, în jurul orei 09:00, în timp ce elevii clasei a XII-a dădeau teza la geografie. La un moment dat, spun ei, au auzit cum se crapă efectiv tavanul, după care plăcile din polistiren și o parte din structură s-au prăbușit peste bănci.

Două eleve ar fi fost rănite ușor, însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Teza a fost întreruptă, iar elevii au fost evacuați.

Cel mai probabil, structura metalică a tavanului a cedat din cauza videoproiectorului montat deasupra tablei. – Sursa: Reporter Buzoian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *