GENERAL

ULTIMA ORA. SURSE Ciuca cere DEMITERI în Ministerul Energiei

nicolae ciuca

Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc, miercuri, la Palatul Victoria, premierul dorind tragerea la răspundere a celor responsabili de eroarea din OUG privind plafonarea și compensarea prețurilor la energie, spun surse guvernamentale.

Guvernul s-a reunit miercuri la prânz, într-o şedinţă online, pentru a corecta o eroare din Ordonanţa de Urgenţă cu măsurile din energie, la o zi de la aprobarea actului normativ. La ședința coaliției de guvernare, care va începe la ora 18.00 în prezența premierului, Nicolae Ciucă va cere demiterea Secretarului General al Ministerului Energiei, precum și demiterea unui Director din minister, considerați responsabili pentru eroare.

Dacă SG-ul ministerului ar putea fi demis direct de premier, directorul îl poate demite doar ministrul Virgil Popescu.

Liderii coaliției vor discuta, printre altele, despre ce măsuri se pot lua după 1 aprilie, când nu se vor mai aplica plafonările și compensările la gaze naturale și energie electrică.

Sursa: stiripesurse.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.