Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATISOCIETATEȘTIRI BUZAU

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu tiganesc! – VIDEO

sf3

Efective impresionante de poliție și jandarmerie supraveghează, la această oră, toate intrările din Spitalul Județean Buzău. Un clan de tigani din cartierul Mihai Viteazu a luat cu asalt curtea Spitalului Județean.

Mai mulți bărbați care ar fi fost răniți în drum spre Urziceni de membrii unui alt clan rival au fost aduși de rude la UPU Buzău cu răni produse prin lovire cu corpuri dure.

sf4

Starea de alertă a fost declanșată după ce curtea spitalului a foat invadată de zeci de tigani din Cartierul Mihai Viteazu, care ar fi fost atacați cu băte și topoare de un alt clan rival în apropiere de Urziceni. În încăierare mai multe mașini au fost avariate și mai multe persoane rănite.

Deși nu s-a raportat niciun incident până la această oră, rudele zgomotoase ale victimelor au fost evacuate din curtea spitalului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.