ULTIMA ORA. Soţul judecătoarei din Mureș care și-a tăiat gâtul, medic, a fost găsit mort în casă

Soțul judecătoarei Cristina Moldovan, caCristina Moldovanre și-a tăiat gâtul și a murit apoi la spital, în luna noiembrie a anului trecut, a fost găsit mort în casă. Dr. Silviu Cosmin Moldovan, în vârstă de 44 de ani, era medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al UMFST Târgu Mureș.

Alarma s-a dat miercuri după-amiaza, în jurul orei 17:20, atunci când polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au fost sesizați printr-un apel la 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că e posibil ca tatăl lui să se fi sinucis într-un imobil situat pe raza comunei Livezeni.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaje de jandarmi și pompieri, care au pătruns în imobil. Silviu Cosmin Moldovan a fost găsit spânzurat.

A fost solicitat și un echipaj medical, care nu a mai făcut decât să constate decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la S.M.L Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Soţia sa, judecătoare în Mureș, găsită înjunghiată în gât
Pe 5 noiembrie 2019 Cristina Moldovan – Pașol, în vârstă de 38 de ani, judecătoare la Curtea de Apel Mureş, a fost găsită în stare gravă, înjunghiată în gât, lângă mașina personală.

Judecătoarea plecat de acasă ameninţând că îşi ia viaţa. Soțul ei, Silviu Cosmin Moldovan, a dat imediat alarma, iar colegii ei poliţişti au găsit-o în câteva minute. Femeia era prăbuşită lângă maşina sa, în stare critică. Vestea a cutremurat sistemul de justiţie.

Nouă zile mai târziu judecătoarea a murit la spital. Femeia era în moarte cerebrală, iar familia a decis ca aceasta să fie deconectată de la aparate şi să doneze organele pentru a salva viaţa altor oameni.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU