ULTIMA ORA. Se cere DEMISIA lui Nelu Tataru dupa declaratiile SOCANTE facute ieri

 

Deputatul Steluța Cătăniciu, președintele PPU (social-liberal) București, i-a cerut demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, după declarația ministrului de miercuri. ”Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând niște reguli sau instigând să nu respectăm niște reguli”, a spus ministrul.

”Nu mai aștept altceva decât demisia dânsului (a lui Nelu Tătaru -n.red.), pentru că a făcut o declarație șocantă ieri care pe bună dreptate a stârnit îngrijorare, chiar panică în rândul populației. Nu s-a întrebat, eu nu am înțeles că s-a întrebat, eu am auzit pe domnul ministru anunțându-ne că am devenit ”ciuma Europei”. Într-o țară normală, după o așa declarație, ministrul care a făcut-o trebuie să plece”, susține Steluța Cătăniciu.

Nelu Tătaru, despre cum a ajuns România „ciuma Europei” în pandemia de COVID. „Trăim un moment dificil”
”Este inadmisibil că nu își asume responsabilitatea și încearcă să găsească vinovați în rândul românilor, pentru că nu au respectat regulile impuse de cei din Guvern.

Cred că toți ne amintim de acea perioadă cumplită în care România a fost guvernată prin ordonanțe militare. Imediat după declararea pandemiei, românii au stat în casă oricât de greu ar fi fost, au plătit amenzi aberante, mult peste veniturile lor, și-au falimentat afacerile pentru a-și proteja sănătatea. Au acceptat regulile impuse de actualul Guvern prin ordonanță militare, unele declarate neconstituționale de Curtea Constituțională pentru că au încălcat drepturi și libertăți fundamentale, pentru că au fost abuzive.

Și acum ne trezim că vine un ministru să dea vina pe români pentru dezastrul care este la această oră în sănătate”, a spus deputatul Steluța Cătăniciu, joi, la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *