ULTIMA ORA: Roman UCIS IN BATAIE in Spania

Un român a fost ucis în bătaie în Spania, în prima zi a anului, după Revelion. Principalii suspecți sunt alți doi români, care au fost arestați.

Crima a fost comisă într-o casă din localitatea Frailes din sudul Spaniei, unde românul locuia. Bărbatul de 41 de ani era muncitor sezonier, venit în Peninsula Iberică pentru a culege măsline.

Conform ziarului Andalucia Informacion, poliția spaniolă a fost alertată de incident după ora 19.30 (ora României 20.30), pe 1 ianuarie. Doi români, de 18 și 33 de ani, au fost arestați sub acuzația de crimă.

Ce spun poliţiștii spanioli

Potrivit anchetatorilor, ei l-au bătut pe bărbat până la moarte. Cei doi, care lucrează și ei ca sezonieri la cules măsline, nu locuiau în acea casă. Echipa de investigație bănuiește că agresorii au venit în vizită, pentru a petrece Revelionul și a izbucnit un conflict.

Anchetatorii mai spun că pe trupul românului sunt doar urme de lovituri, nu și ale unor arme albe, semn că a murit după ce a fost bătut. Polițiștii din Guardia Civil așteaptă și rezultatele autopsiei, pentru a le confirma ipoteza.

Vezi: Roman ATACAT de o bandă de migranți cu MACETE, SULITE și TIJE METALICE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *