MEDICAL

Ultimă oră. Raed Arafat a dat ORDIN. “Din păcate…”

raed arafat 2 465x390 1

Carantina în municipiul Constanța se prelungește cu încă 14 zile. Raed Arafat, șeful DSU, a emis, deja, ordinul. Măsura este valabilă începând de vineri, 18 decembrie, de la ora 20:00.

Municipiul Constanța a intrat în carantină pe 20 noiembrie, când numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 a explodat. Situația este, în continuare, critică în oraș, motiv pentru care autoritățile au decis să mențină, încă două săptămâni, restricțiile actuale. Raed Arafat a emis, deja, ordinul.

“Filtrele vor fi permanente, se va ajunge zilnic în centrele comerciale, se vor opri mai multe mașini decât se opreau până în prezent. Având în vedere că prelungirea și propunerea se vor face pe 14 zile, înseamnă, din păcate, că atât Crăciunul cât și Revelionul vor fi în carantină. În cazul în care cineva va mai intenționa să organizeze o astfel de petrecere, va avea niște surprize care nu au nimic de a face cu noțiunea de petrecere”, este anunțul făcut de prefectul județului Constanța.

Potrivit cifrelor colectate de Grupul de Comunicare Strategică, în județul Constanța se înregistrează, zilnic, peste 400 cazuri noi de coronavirus. La ATI nu mai există niciun loc liber.

Până pe 17 decembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 577.446 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 477.139 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.697 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 13.969 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au murit. În intervalul 16.12.2020 (10:00) – 17.12.2020 (10:00) au fost raportate 107 decese (57 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.860. Dintre acestea, 1.297 sunt internate la ATI.

Sursa: gandul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.