ULTIMA ORĂ Putin ar fi avut o stare de „greață severă” în noaptea de vineri spre sâmbătă, medicii fiind chemați de urgență la patul său

Vladimir Putin a suferit o criză la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit canalului Telegram General SVR, ce susține că monitorizează starea de sănătate a liderului rus.

În vârstă de 69 de ani, Putin ar fi avut o stare de „greață severă” în noaptea de vineri spre sâmbătă, medicii fiind chemați de urgență la patul său. Aceștia au stat la reședința liderului rus timp de trei ore, potrivit canalului General SVR.

Putin și-a revenit acum, dar s-a luat decizia de a fi înlocuit de o dublură în timpul întâlnirilor din această săptămână sau săse folosească tehnologia „deep fake” pentru apariții televizate.

Generalul SVR, condus de un fost ofițer din cadrul Serviciului de Informații Externe al Rusiei, a publicat luni că „Putin în noaptea de vineri 22 iulie spre sâmbătă 23 iulie a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente. În jurul orei 1 dimineața, personalul medicali de serviciu de la reședința sa au fost chemați la președinte. Putin s-a plâns de greață severă. 20 de minute mai târziu, a fost chemată o echipă suplimentară de medici, împreună cu medicii curanți ai președintelui”, scrie General SVR.

Citiți și:  "Putin a scuipat în fața Turciei și a ONU". Ucraina, reacție-FULGER după bombardamentul rusesc la Odesa

Medicii i-ar fi acordat asistență lui Putin timp de trei ore, iar după ce starea președintelui s-a îmbunătățit, aceștia au părăsit cabinetul său.

În urma acestei sincope, la sugestia medicilor, s-a luat decizia ca în unele evenimente din această săptămână Putin „să fie înlocuit de o dublură”.

Politologul Valeri Solovei, care susține de mult timp că liderul rus este bolnav, a declarat că americanii, în special CIA, au informații despre starea reală de sănătate a președintelui rus.

„Ei știu cu siguranță că are probleme serioase, inclusiv probleme psihice”, a declarat acesta, după ce directorul CIA, William Burns, a spus săptămâna trecută că Putin este „chiar prea sănăto”.

Citiți și:  Vladimir Putin, declaratii DURE despre "începutul unei prăbușiri radicale a ordinii mondiale americane"

Și directorul MI6, Richard Moore, a adăugat ulterior că „nu există nicio dovadă că Putin suferă de boli grave”.

Generalul SVR a afirmat anterior că Putin este tratat în secret pentru cancer și că principalul consilier Nikolai Patrușev îi ține locul în mod regulat în timpul intervențiilor chirurgicale.

Sursa: comisarul.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu