ULTIMA ORA: Prezentatorul show-ului ‘Tradati in dragoste’ a murit din cauza unei SUPRADOZE!

Clark era prezentatorul variantei americane a show-ului care a fost difuzat timp de multi ani in Romania.

Clark James Gable III, singurul nepot al celebrului actor, Clark Gable, cunoscut pentru rolul din filmul „Pe aripile vantului” a murit in mod tragic.

Se pare ca „Gable avea in organism un mix de fentanil, oxicodona si alprazolam”, a spus pentru Fox News vineri echipa examinatorului medical.

Gable a murit pe 22 februarie intr-un spital din Dallas. Logodnica lui l-a gasit inconstient in pat, potrivit TMZ, insa nu acum nu se stia motivul decesului prezentatorului show-ului „Cheaters” („Tradati in Dragoste”).

Gable si logodnica sa aveau o fetita, care acum a ramas orfana de tata. Managerul lui, David Rubini, a spus pentru Fox News vineri seara: „Il stiu pe Clark de foarte mult timp si niciodata nu a luat droguri in prezenta mea. A fost un accident nefericit. Clark nu era un dependent de droguri.”

„Nu am nicio idee de ce a murit sau cum. Dar s-a luptat cu dependența de-a lungul anilor. Nu știu dacă și-a luat viața, dar știu că nu asta ar fi vrut să facă.

E oribil. Nu știm ce s-a întâmplat. Prietena lui, alături de care a trăit în ultimii șase ani, a fost cea care l-a găsit inconștient. Sunt șocată” a spus si Tracy Scheff, mama lui Clark Gable III, imediat dupa ce fiul ei a decedat. potrivit evz.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.