ULTIMA ORĂ. PREZENTA BOMBA LA PROTESTELE DIN PIAȚA VICTORIEI

Două mitinguri sunt organizate, sâmbătă, 10 august, în București! Unul va avea loc în Piața Revoluției, iar altul se va ține în Piața Victoriei.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, oficial, că va ieși în Piață. Președintele Klaus Iohannis va fi prezent în Piața Universității din București, sâmbătă, de la ora 11:30, la startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidențiale. La eveniment vor participa președintele PNL, Ludovic Orban și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Președintele Klaus Iohannis va fi prezent, sâmbătă, ora 11:30, în Piața Universității la campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii sale la alegerile prezidențiale, potrivit Administrației Prezidențiale.

Citiți și:  CARANTINA! Iohannis ordonă carantinarea României și îmbotnițarea cetățenilor

Partidul Național Liberal începe de la ora 11.00, în Piața Universității, campania de strângere de semnături.

În Piață vor fi prezenți și vor susține declarații de presă președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, președintele PNL București, Violeta Alexandru, precum și președinții filialelor de sector ale PNL.

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale din toamnă, joi, la Consiliul Național PNL, care a avut loc la Romexpo.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile