ULTIMA ORA. Premierul, declaratie EXPLOZIVA : Remanierea SE DECIDE, nu se discuta

La conferinta de presa sustinuta de premierul Romaniei, intrebat de jurnalisti in legatura cu demiterea ministrului Sanatatii, acesta a raspuns: ” Sa vedem daca cineva face un pas in spate” si ca „o demitere se decide, nu se discuta”.

Premierul României, Florin Cîțu, susține că valul de infectări din ultimele zile o să mai dureze cel puțin două sau trei luni de zile.

„Sunt 1531 de persoane la ATI și doar 6 locuri libere la nivel național. Trebuie să atingem această țintă de 1600 de locuri la AYI

Pe de o parte avem o evoluție pozitivă și începem să scădem, dar în același timp, în contradictoriu, avem mai multe persoane internate și la ATI.

Citiți și:  Cîțu pregătește lovitura pentru Rafila. Este in joc certificatul COVID

Acest val o să dureze 2-3 luni de zile și trebuie să avem toate resursele în timp ce ne ocupăm de campania de vaccinare.

În ceea ce privește campania de vaccinare se mai deschid 171 centre de vaccinare, iar după 15 luna aceasta o să avem capacitatea să vaccinăm 100.000 de oameni pe zi. Avem doze necesare să vaccinăm 5 milioane de oameni. Îi încurajez pe toți românii să se vaccineze”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro/ antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!