ULTIMA ORA: Polițiști amenințați cu MOARTEA și ATACATI DE TIGANI, în zona Lidl

Mai mulți polițiști din Târgu Neamț au fost amenințați cu moartea și agresați de tigani in Vînători-Neamț. S-a întâmplat marți, 20 noiembrie, în jurul orei 19.00, în zona magazinului Lidl din Târgu Neamț. Scandalul s-a finalizat cu imobilizarea agresorilor de etnie tiganeasca și aducerea lor la Sediul Poliției orașului, pentru audieri.

Scena a avut loc în văzul a numeroase persoane care se aflau în zonă la momentul respectiv.

Potrivit martorilor oculari, trei cetățeni de etnie tiganeasca (doi bărbați și o femeie) ar fi adresat polițiștilor cuvinte jignitoare și amenințări cu moartea, nervoși că oamenii legii „au îndrăznit” să legitimeze doi căruțași (rude ori cunoștințe, tot cetățeni de etnie tiganeasca din comuna Vînători- Neamț), care staționase neregulamentar atelajele hipo și se aflau pe un sector de drum interzis căruțelor.

Citiți și:  POLIȚIA VĂ BATE CU PARUL! Violențele continuă | Bărbat LOVIT CU GENUNCHIUL IN CAP, imobilizat și băgat în dubă, în fața sediului PNL! VIDEO SOCANT

Ba mai mult- unul dintretigani a luat o scândură de lemn din căruță și a atacat un polițist. Se pare că ar fi vorba despre ag. principal Bogdan Ferestrăoariu, de la Formațiunea Rutieră. În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat de către ceilalți agenți prezenți la fața locului.

Momentan, nu deținem informații despre starea de sănătate a polițistului agresat fizic.

Revenim cu informații oficiale.

Sperăm ca acest eveniment neplăcut, la care au asistat numeroși târgoveți, să aibă urmările logice, impuse de lege. Cei vinovați să înțeleagă o dată și pentru totdeauna că legea e aceeași pentru toți, nu să fie încurajați (prin nepedepsire în instanță) să repete astfel de isprăvi. Iar cetățenii Târgului să reacționeze. Și oamenii legii să nu se lase intimidați, ci să acționeze așa cum se pare că au făcut-o în această seară. Căci… ei sunt baza. Autor: Andreea Trăsnea

Citiți și:  ULTIMA ORA! Doliu în clanul Duduianu! Tatăl lui Emi Pian a murit în pușcărie

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU