ULTIMA ORĂ! Polițist local MORT, după ce i s-a făcut rău la serviciu

Doliu la Poliția Locală Buzău. Un angajat al Serviciului Pază, în vârstă de 58 de ani, a murit în această seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, cel mai probabil în urma unui infarct. Polițistului i s-a făcut rău la serviciu, în timp ce se afla în sala de instruire.

Gheorghe Stănescu s-a prezentat astăzi la locul de muncă la orele amiezii. Urma să își ia în primire postul de pază din zona digului Mărăcineni – Vadu Pașii, în momentul în care i s-a făcut rău și a leșinat. O ambulanță sosită la fața locului l-a găsit pe bărbat cu puls slab și a decis să îl transporte la spital. Aici, starea polițistului s-a agravat, drept pentru care medicii au început manevrele de resuscitare. O oră mai târziu, inima bărbatului s-a oprit, personalul de la UPU văzându-se nevoiți să declare decesul.

Gheorghe Stănescu era necăsătorit și locuia pe strada Ostrovului alături de mama sa. Potrivit colegilor, el ar mai fi avut probleme de sănătate, numai anul trecut solicitând aproape trei luni de concediu medical.

Incidentul este considerat accident de muncă și va fi investigat de inspectorii ITM Buzău, conform Reporter Buzoian.

El urma să patruleze în zona digului din nordul oraşului. Voci din rândul colegilor susţin că agentul ar fi avut înainte de incident un scandal cu un superior, aspect infirmat însă de conducerea Poliţiei Locale, potrivit ziarului „Adevarul”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *