“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ULTIMA ORA: Piromanul care a INCENDIAT 8 masini in Bucuresti A FOST PRINS! Iata cine este barbatul:

prm

Zeci de oameni au ieșit speriați din case când au văzut flăcări puternice. În sectorul 1 din București, opt mașini au fost incendiate în urmă cu o săptămână. Mai multe echipaje de pompieri au venit la fața locului și din fericire au reușit să stingă focul destul de rapid. Pagubele au fost doar de ordin materiale, însă proprietarii autoturismelor au fost foarte afectați, așa cum era și firesc.

Poliția a descoperit că incediile au fost provocate de un piroman. Timp de mai multe zile au căutat probe, au audiat martori, iar într-un final, când și-au dat seama că se află într-un impas au făcut publice imaginile surprinse pe o cameră de supraveghere cu suspectul. Imediat au primit indicii prețioase, care i-au ajutat la prinderea infractorului.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, care în prezent este reținut și pentru care probabil se va cere arestarea preventivă. Acesta ar fi un om simplu, care prezintă tulburări de personalitate. De altfel, un om care incediază mașini din pură plăcere are în mod evident probleme psihice. Bărbatul este acuzat de distrugere calificată prin incendiere.

Şeful Poliţiei Sector 1, comisar şef Ionuţ Dana, a declarat, joi, că a durat atât de mult pentru ca imaginile să fie date publicităţii pentru că au fost vizualizate imagini de pe aproximativ 200 de camere de supraveghere. “A durat 5 zile până cand noi am considerat că este necesar să publicam imaginile deoarece am selectat cele mai multe imagini care prezintă trăsaturile şi fizionomia bărbatului cât şi celelalte elemente de vestimentaţie. Au fost audiaţi si martori care au intrat în contact cu acest bărbat. A fost necesar să vizionăm imagini ridicate de la aproximativ 200 de camere de supraveghere. În paralel cu vizionarea imaginilor, colegii mei de la Sectorul 1 au efectuat foarte multe investigaţii, nu doar în zona comiterii incendiilor, ci în toata zona Sectorului 1 unde credem noi că această persoană, bărbat, s-a deplasat atât înainte cât şi după comiterea faptei“, a declarat comisar-şef Ionuţ Dana, şeful Poliţiei Sector 1, potrivit Mediafax.

Cele trei incendii s-au produs sâmbătă seară, pe 31 martie, în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini. Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie. – Sursa: Bugetul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.