Ultima oră! Olguța Vasilescu, DEZVALUIRI INCREDIBILE

Olguța Vasilescu a revenit luni la masa Guvernului în calitate de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să o numească ministru al Transporturilor şi ulterior al Dezvoltării Regionale, dar Viorica Dăncilă a recompensat-o. Klaus Iohannis a refuzat-o de 4 ori pe Olguța Vasilescu.

Deputatul PSD Olguţa Vasilescu a vorbit, luni seară, la TVR 1, despre o situaţie incredibilă pe care a rezolvat-o în cursul zilei de 4 martie.

„După refuzurile în lanţ ale lui Klaus Iohannis, doamna premier a spus că vrea să rămân în echipa sa şi să găsim o soluţie. Mă voi ocupa de investiţiile mari în infrastructură. Voi supraveghea tot ce înseamnă autostrăzi în România. Miercuri va fi publicată fişa cu atribuţii”, a declarat Olguţa Vasilescu, luni seară, la TVR1, în cadrul emisiunii „România9″, moderată de jurnalistul Ionuţ Cristache.

Citiți și:  BOMBA MOMENTULUI. DNA a clasat un dosar GREU. Breaking news!

„Azi am reuşit să deblochez un lucru. Mai mulţi oameni care făceau măsurători pentru autostrada Craiova – Piteşti au zis că îşi dau demisia. Au sunat la Ministerul Muncii, când au aflat că am revenit. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la o instituţie din Dolj, care a blocat o hârtie. Hârtia ajunsese la Bucureşti, în sertarul unei consiliere care a plecat în Germania”, a povestit Lia Olguţa Vasilescu.

La aproape 4 luni de când a părăsit fotoliul de ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu şi-a făcut luni apariţia la Guvern, alături de Viorica Dăncilă. S-a întâmplat la nici o jumătate de zi după ce şeful său de partid anunţase că: ″i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru pe infrastructură″.

După declaraţia lui Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu a venit cu precizări: “Premierul a dorit să colaborăm în continuare, eu am zis să fiu consilier pe infrastructură”.

Citiți și:  Bomba zilei. Revine Dragnea in politica?

La noul său loc de muncă de la Palatul Victoria, Lia Olguta Vasilescu spune că se va ocupa de supravegherea lucrărilor de infrastructură. Fostul ministru, actual consilier, face şi o primă promisiune, aceea că se va implica personal în realizarea drumurilor expres Pitesti-Craiova şi Craiova Targu-Jiu.

Tot luni, Lia Olguţa Vasilescu a fost propusă de PSD şi pentru o funcţie de conducere în Camera Deputaţilor – cea de secretar, ceea ce înseamnă un plus la salariu faţă de indemnizaţia de parlamentar. Este un post pe care l-a primit după ce relaţiile cu Liviu Dragnea s-ar fi răcit semnificativ.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile