ULTIMA ORĂ! O tânără, mamă și polițistă, diagnosticată cu tumoră cerebrală, are nevoie de ajutorul nostru

„Este frumoasă, mereu zâmbitoare, dornică de viață, iar rudele și prietenii spun că este o luptătoare.”. Așa este descrică Lenuța Cernica, o tânără mamă și polițistă, pe un grup creat de o prietenă pe Facebook – Apel Umanitar! Elena are nevoie de noi!

Noi, cei de la Monitorul de Vrancea, o cunoaștem pe Elena, am scris despre ea atunci când a luat diferite premii la concursuri sportive. Elena este, într-adevăr, o femeie puternică. Doar că într-o zi, pe când făcea un antrenament în sala de sport, a căzut din picioare și pur și simplu nu putea să-și controleze partea dreaptă. „Am ajuns la UPU Focșani, mi-au făcut o perfuzie și m-au trimis acasă. Dar eu știam că ceva nu e în regulă. Am fost la control la Neurologie și doamna doctor mi-a zis să fac imediat un tomograf. De aici, am ajuns de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde am stat o lună cu tratament, dar degeaba. Mi-a făcut mai mult rău. Mi-au făcut apoi biopsie, am așteptat din nou și rezultatul a fost că am tumoră cerebrală parietală profundă, respectiv oligodendrogliom anaplazic. E o tumoră cu infiltrații, e mai complicat”, ne-a povestit în această dimineață agent principal Lenuța Cernica, polițistă la municipiu, la ordine publică.

După tot timpul petrecut la București, ea a decis să meargă la un spital privat. Elena ne-a spus că nu contestă profesionalismul medicilor din spitalele de stat, dar că aceștia nu au aparatura și dotările necesare. Astăzi va merge la Spitalul Monza din București pentru a vedea ce soluții sunt. „Am dat la o parte problema și mă gândesc doar la soluții. Am nevoie de un medic foarte bun”, ne-a spus tânăra de 30 de ani, care are un copil de un an și două luni.

De un medic bun și de mulți bani, adăugăm noi, pentru că suma minimă de la care pornește o astfel de intervenție chirurgicală este de 7 mii de euro. Oricine dorește să o ajute poate dona în contul RO05UGBI0000232011326RON
Îi dorim Elenei multă sănătate și îi suntem alături!

Sursa: Monitorul de Vrancea

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *