ULTIMA ORA. O nouă pistă în cazul ASASINARII omului de afaceri din Arad

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse sâmbătă dimineața în Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit, din omor în omor calificat cu premeditare. Anchetatorii cred că au găsit momentul în care ar fi putut fi montat dispozitivul exploziv pe automobil.

Audierile la Parchetul din Arad continuă. Între timp, procurorii au schimbat încadrarea din omor, în omor calificat cu premeditare.

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis luni de Parchetul General.

Anchetatorii au analizat cu atenție toate imaginile de pe camerele de supraveghere, iar acum încearcă să identifice momentul în care bomba a fost plasată sub scaunul lui Ioan Crișan.

Fiica afaceristului a declarat, pentru Antena 3, că tatăl ei a fost, săptămâna trecută, cu autoturismul la un service, acolo unde și-a schimbat două cauciucuri. Afaceristul a stat aproximativ 25 de minute pe terasa service-ului, timp destul pentru ca cineva să fi putut monta dispozitivul sub scaun. Polițiștii susțin însă că toate camerele de supraveghere din incinta service-ului auto nu arată că cineva suspect s-ar fi apropiat de mașină.

De asemenea, un alt moment în care bomba ar fi putut fi amplasată în mașina omului de afaceri din Arad este momentul în care acesta și-a parcat autoturismul la ferma sa. Și angajații au fost audiați.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!