ULTIMA ORA. Monstrul olandez ar fi agresat o copilă de 8 ani şi în Iaşi

Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, ar fi făcut o victimă şi la Iaşi. Jurnaliştii de la BZI.ro scriu că în timpul vizitei sale din 2016, Johannes Vissche ar fi abuzat o altă fetiţă în comuna Horleşti, din Iaşi.

Anul trecut, în iunie, poliţia din Iaşi cerea ajutorul populaţiei pentru a da de urma unui pedofil periculos care ar fi abuzat o fetiţă de 8 ani, în 2016.

Abuzul s-ar fi produs în comuna Horleşti, din Iaşi.

Observator.TV a publicat atunci imaginile cu suspectul făcute publice de BZI.ro. Bărbatul apărea traversând pe o trecere de pietoni din Iaşi, înregistrarea fiind făcută, potrivit autorităţilor, la scurt timp după agresiunea sexuală.

Poliţia a deschis atunci o anchetă, dar autorul a fost de negăsit.

Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana ar fi agresat o copilă de 8 ani în Iaşi, în 2016
Astăzi, jurnaliştii de la BZI scriu că au pus cap la cap mai multe detalii apărute în spaţiul public, ajungând la concluzia că individul căutat în 2016 de poliţie este aceeaşi persoană care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii.

Mai precis, ar fi vorba despre olandezul Johannes Vissche. Bărbatul de 47 de ani ar fi comis agresiunea în timpul vizitei pe care a făcut-o în România, în 2016.

Pe 15 iunie 2016, olandezul a dat câteva ture cu maşina prin comuna Horleşti, s-ar fi apropiat de fetiţa de 8 ani şi ar fi ademenit-o în autoturism cu bomboane. A condus până la ieşirea din localitate, ar fi luat-o în braţe şi ar fi mângaiat-o în zonele intime, mai scriu jurnaliştii ieşeni.

Copila a început să ţipe, olandezul s-ar fi speriat şi a dat-o jos din maşină pe fetiţă.

În urma dezvăluirilor făcute de BZI, dosarul agresunii fetiţei din Horleşti a fost conexat la cel de la Parchetul General, pentru verificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *