Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

ULTIMA ORA. Ministrul muncii anunta CAND vor fi marite pensiile

Se dau cate 650 de lei pentru fiecare pensionar in parte

Un nou anunț important legat de creșterea veniturilor pensionarilor a fost făcut în această seară.

Unul dintre subiectele care interesează o mare parte a populației – majorarea pensiilor – a fost discutat, în această seară, de Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a afirmat că majorarea va veni, cel mai probabil, la data de 1 septembrie, și a dat asigurări că nu este vorba despre vorbe în vânt, ci de o chestiune realizabilă.

„Prin calendar înseamnă o abrodare responsabilă pe care Guvernul o are. Am lucrat în fiecare zi ca să încercăm să sprijinim economia, agenții economici, pe angajați. Nu a fost o perioadă ușoară, am încercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Dacă prin calendar înțelegem o evaluare, colegii de la Minister termină evaluarea primelor șase luni ale anului”, a afirmat Violeta Alexandru la România TV.

Ministrul Muncii a anunțat că „Vom avea o creștere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu îmi place să speculez, se fac toate eforturile în echipa ministerul Finanțelor. Intenția noastră nu este să păcălim pe nimeni, vom pune cifrele pe masă. Ne dorim o creștere, suntem responsabili pentru acest an și pentru anii care vor veni.” Violeta Alexandru a mai spus că în acest moment se lucrează la calculele financiare.

„Va fi o creștere, mai sunt câteva zile de analize finale. În momentul acela vom avea o proiecție asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmează o perioadă în care va fi rectificarea bugetară, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o creștere.”

În ceea ce privește subiectul majorării pensiilor, Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, vorbea săptămâna trecută despre eforturile care se depun pentru găsirea resurselor.

„Este o propunere pe care o facem noi în contextul acesta, cu criză la nivel global, cu deficit de 24% în SUA, economii care se prăbuşesc cu 11 procente în toate Europa, şomaj în creştere. În tot acest context noi venim şi facem un efort uriaş pentru a creşte, totuşi, pensiile în acest an cu cât se poate. Riscurile sunt foarte mari, e foarte uşor să cădem, să pierdem tot ce am construit”, declara Cîțu pentru Televiziunea Română.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.