ULTIMA ORA. Medicii legişti au descoperit CAUZA DECESULUI în cazul fetei din Buzău, găsită carbonizată în casă


Medicii legişti au efectuat expertiza medico-legală pentru Valentina, tânăra de 21 de ani, din Buzău, găsită carbonizată în casă, în urma unui incendiu violent care a distrus apartamentul în care locuia.

Doctorii au descoperit că Valentina era în viaţă când a izbucnit incendiul în apartament, cauza morţii fiind un stop cardiorespirator, posibil generat de o intoxicaţie cu dioxid de carbon.
Valentina era încă în viaţă când a izbucnit incendiul

Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul tinerei din Buzău, al cărei trup a fost descoperit carbonizat de pompieri după stingerea incendiului, concluzionând că fata era în viaţă atunci când a izbucnit incendiul.
În legătură cu cauza izbucnirii incendiului, anchetatorii au reţinut un tânăr pentru 24 de ore, fost iubit al fetei, considerat suspect principal şi acuzat că ar fi lovit-o pe fată după o petrecere în apartament, apoi ar fi folosit benzină pentru a dat foc apartamentului şi a-şi acoperi urmele.
În urma loviturii, tânăra şi-ar fi pierdut cunoştinţa, pierind în incendiul care a devastat apartamentul.

Tânărul a fost prezentat instanței, care a decis măsura arestului preventiv, fiind cercetat pentru omor calificat.

Reamintim că Valentina, o tânără în vârstă de 21 de ani, a murit într-un incendiu izbucnit sâmbătă dimineață în apartamentul său, de la etajul al nouălea dintr-un bloc din Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *