ULTIMA ORA. Medicii legişti au descoperit CAUZA DECESULUI în cazul fetei din Buzău, găsită carbonizată în casă


Medicii legişti au efectuat expertiza medico-legală pentru Valentina, tânăra de 21 de ani, din Buzău, găsită carbonizată în casă, în urma unui incendiu violent care a distrus apartamentul în care locuia.

Doctorii au descoperit că Valentina era în viaţă când a izbucnit incendiul în apartament, cauza morţii fiind un stop cardiorespirator, posibil generat de o intoxicaţie cu dioxid de carbon.
Valentina era încă în viaţă când a izbucnit incendiul

Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul tinerei din Buzău, al cărei trup a fost descoperit carbonizat de pompieri după stingerea incendiului, concluzionând că fata era în viaţă atunci când a izbucnit incendiul.
În legătură cu cauza izbucnirii incendiului, anchetatorii au reţinut un tânăr pentru 24 de ore, fost iubit al fetei, considerat suspect principal şi acuzat că ar fi lovit-o pe fată după o petrecere în apartament, apoi ar fi folosit benzină pentru a dat foc apartamentului şi a-şi acoperi urmele.
În urma loviturii, tânăra şi-ar fi pierdut cunoştinţa, pierind în incendiul care a devastat apartamentul.

Tânărul a fost prezentat instanței, care a decis măsura arestului preventiv, fiind cercetat pentru omor calificat.

Reamintim că Valentina, o tânără în vârstă de 21 de ani, a murit într-un incendiu izbucnit sâmbătă dimineață în apartamentul său, de la etajul al nouălea dintr-un bloc din Buzău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *