ULTIMA ORĂ – Maneliști CELEBRI, printre VICTIMELE tâlhărite de clanul Duduianu

Informații noi de la descinderile făcute de Poliție la Clanul Duduianu. Se pare că printre victimele tâlhările de aceștia se află și maneliști celebri, care au rămas fără bani după cântări sau care ar fi fost șantajați să cânte gratis. Vorbim de nume cunoscute în domeniu, precum Florin Salam sau Nicolae Guță.

Polițiștii fac, marți dimineața, 11 percheziții domiciliare în București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj. 13 persoane vor fi duse la audieri în acest caz.

Potrivit IGPR, peste 100 de polițiști participă marți dimineața la cele 11 percheziții domiciliare făcute în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman. Aceștia vor duce la audieri 13 persoane într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La percheziții participă și polițiști de la Direcția Operațiuni Speciale și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor.

Sursa; stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *