ULTIMA ORA! Liviu Dragnea ar putea scăpa de condamnare! Cum este posibil

Adrian Toni Neacșu, fost membru CSM și avocat al fostei soții a lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, a cerut Avocatului Poporului un lucru care ar putea fi în favoarea liderului PSD.

Acesta a cerut Avocatului Poporului să sesieze Curtea Constituţională referitor la termenul de 30 de zile în care se poate depune o contestaţie în anulare, după decizia CCR privind constituirea nelegală a completurilor de judecată.

Mutarea lui Neacşu l-ar putea scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea din Dosarul Referendumul.

„Mai exact, Neacşu susţine că nu doar cei care se află în termenul de 30 de zile de la comunicarea hotărârii de condamnare să poată depune contestaţia în anulare, ci toţi cei care au fost condamnaţi din 2014 încoace.

Citiți și:  Bomba politică a anului. Dragnea va da o LOVITURA incredibila

În această situaţie se află şi Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv de un complet de 5, în 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului, iar hotărârea condamnării i-a fost comunicată în februarie 2017. Dacă sesizarea lui Neacşu ajunge la CCR şi este soluţionată favorabil, Liviu Dragnea ar putea depune o contestaţie în anulare, constituirea nelegală a completului fiind motiv de nulitate absolută, potrivit legii”, scrie Ziarul de Vrancea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile