ULTIMA ORA: Lista miniștrilor care pleacă din Guvern! Decizia finală a lui Liviu Dragnea (SURSE)

Cel puțin doi miniștri vor pleca din cabinetul Vioricăi Dăncilă. Președintele PSD, Liviu Dragnea a luat deja decizia finală în această problemă, conform surselor Capital, iar luni toate dorințele sale vor deveni realitate în Comitetul Executiv al partidului.

Cei doi miniștri care vor pleca din Guvern sunt Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene și Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni. Ele se vor regăsi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, iar Rovana Plumb ar urma chiar să deschisă lista. De altfel, aceasta vizează postul de comisar european și își dorește foarte mult să revină la Bruxelles.

Pe locul doi ar fi jurnalista Carmen Avram, urmată de un alt nume cu ecou din PSD. Claudiu Manda este și el sigur că se va regăsi pe lista PSD pentru alegerile europene, în timp ce alți candidați la mult râvnitele poziții din Parlamentul European vor avea parte de mari surprize chiar luni, în Comitetul Executiv Național.

Citiți și:  Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică!

Totuși conform surselor Capital, cel care va fi scutit de emoții va fi chiar Liviu Dragnea. Se pare că el a stabilit deja fiecare detaliu și este convins că lucrurile se vor aranja așa cum își dorește el. Victor Boștinaru a anunțat pe facebook că a hotărât să-și retragă candidatura. În realitate, președintele PSD nu l-a mai dorit pe listă și atunci s-a ajuns la un anunț de acest tip.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.