ULTIMA ORA Legiștii au stabilit din ce CAUZA a murit jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi

Medicii legiști au stabilit cauza morții pentru jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi, decedat la numai 29 de ani în condiții considerate suspecte. Acesta a fost găsit fără suflare, luni seară, în apartamentul său din Capitală.

Mihai Dolinschi a fost un cunoscut comentator, moderator și analist sportiv, era cunoscut pentru aparițiile sale la Telekom Sport și Look Sport. Acesta era pasionat de fotbal, dar și de baschet, mai ales că era nepotul Monicăi Dolinschi, fost căpitan al echipei de baschet feminin Rapid București și componentă de bază a lotului național.

Tânărul era cunoscut cu probleme de sănătate și ar mai fi avut două crize cardiace, însă a fost salvat, de fiecare dată, după intervenția medicilor. Nu același lucru s-a întâmplat luni, când Mihai Dolinschi a decedat la 29 de ani.

Dolinschi avea un cheag de sânge la creier
Pentru că acesta era tânăr, decesul a fost considerat moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML). Potrivit unor surse medicale, cauzele exacte ale morții au fost insuficiența cardio-respiratorie acută și infarctul miocardic acut.

În plus, conform surselor citate, tânărul avea și un cheag de sânge la creier, pa care îl avea de mai multă vreme și din cauza căruia avea, uneori, dificultăți de vorbire.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *