ULTIMA ORA: KLAUS IOHANNIS la un pas de SUSPENDAREA din functie

184831_articol

Presedintele Senatului, in razboi cu seful statului si DNA. Calin Popescu Tariceanu a lansat un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis si a procurorilor DNA. Al doilea om in stat ameninta cu suspendarea presedintelui, scrie informatiazilei.ro.

El a reiterat cu acest prilej solicitarea ca seful statului sa ofere asigurari ca va respecta vointa majoritatii electoratului, asa cum va rezulta in urma votului din 11 decembrie.

Presedintele Senatului a sustinut totodata ca vrea sa opreasca ”parcursul periculos pe care a pornit presedintele Romaniei in campania electorala”.

In opinia lui Tariceanu, Iohannis ”implica institutia presedintelui in dosare aflate pe rol (interventiile de acum cateva zile pe langa procurorul-general si in cazul acuzatiilor de plagiat formulate impotriva doamnei Kovesi), a readus teroarea ascultarilor din vremurile cele mai negre ale securitatii si a transformat lupta necesara si legitima cu coruptia intr-o vanatoare de adversari politici”, fiind ”in coalitie oculta cu procurorul-sef al DNA si cu un partid paravan-marioneta”.

1. Cerem publicarea stenogramelor discutiilor purtate de presedintele Romaniei cu cei doi responsabili din Ministerul Public, deoarece credem ca declaratiile date publicitatii pana in prezent de presedintele Iohannis, de procurorul-general si de procurorul-sef al DNA pe temele amintite sunt insuficiente. Opinia publica are dreptul sa cunoasca intregul adevar.

2. Vrem ca opinia publica sa stie ca, daca ALDE va avea suficienta forta in viitorul Parlament, vom cauta si vom dezvalui adevarul cu privire la cazuri concrete, cand mersul normal al justitiei a fost deturnat in favoarea unor interese personale sau de grup. Aceasta va contribui la restabilirea unei reale independente a justitiei fata de factorul politic.

3. Vrem sa oprim parcursul periculos pe care a pornit presedintele Romaniei in campania electorala.

4. Vrem sa primim asigurari ca presedintele Romaniei va respecta vointa majoritatii electoratului, asa cum va rezulta in urma votului din 11 decembrie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *