ULTIMA ORA. Klaus Iohannis A DECIS privitor la starea de urgenta

Luni, 4 mai, preşedintele Klaus Iohannis a avut o nouă şedinţă alături de câţiva membri ai Guvernului, dar şi de secretarul de stat Raed Arafat, în care s-a discutat despre gestionarea situaţiei în România după data de 15 mai.

“Am analizat situatia in care ne aflam din punct de vedere epidemiologic si al starii de urgenta.

In weekendul de 1 Mai, am vazut cu totii ca lucrurile au stat destul de bine si am fost multumit de modul in care oamenii au reactionat la apelul autoritatilor. Unele dintre deciziile pe care le-am luat astazi sunt de mare interes.

Starea de urgenta nu va fi prelungita, asadar data de 14 Mai este ultima zi in care mai avem stare de urgenta. Incepand cu 15 Mai, vom intra intr-o asa numita stare de alerta. Epidemia nu a tecut trebuie sa avem foarte mare grija in continuare. In ciuda a ceea ce auziti la televizor, nu stie nimeni cat va mai dura aceasta epidemie.

Citiți și:  Klaus Iohannis incaseaza lovitura MOMENTULUI!

Dupa 15 mai, putem in principiu sa ne miscam in interiorul localitatii, dar nu este bine sa exageram. Deplasarile sa se faca atunci cand sunt necesare, dar nu va mai fi nevoie sa declaram in prealabil unde mergem”, a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis.

LASA UN COMENTARIU