ULTIMA ORA: Kate a MURIT! Doliu in Anglia, o tara intreaga o plange

Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj! Katie (Kate) Amelia Hodgson a murit strivita de un ATV.

Tanara de 24 de ani din Marea Britanie si-a pierdut viata in timp ce concura la Hunt The Wolf 2019.

Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj! Katie Hodgson, un participant experimentat, si-a pierdut viata in mod tragic, in timp ce facea ceea ce ii placea cel mai mult.

Katie, sau Kate, cum i se spunea, a participat si in alti ani la cursele de ATV-uri organizate in Romania, insa ultima participare i-a fost fatala.

Tanara a fost strivita de ATV-ul cu care incerca sa coboare o panta extrem de periculoasa. Ironia sortii face ca acea panta sa se numeasca Killer, adica ucigas in engleza.

In momentul in care ATV-ul s-a rasturnat, Katie a fost aruncata la pamant iar vehiculul a venit peste ea, strivind-o. A fost dusa de urgenta la spitalul clinic de urgenta Targu Mures, unde s-a incercat resuscitarea ei.

Katie prezenta politraumatism, traumatism toraco-abdominal, soc hemoragic si stop cardio-respirator neresponsibil la manevrele de resuscitare, iar la ora 18.00 a fost declarat decesul, potrivit observator.tv.

Dupa ce s-a declarat decesul fetei, organizatorii au decis sa anuleze concursul in memoria tinerei. Echipa Marii Britanii i-a adus un omagiu lui Katie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.