ULTIMA ORA Joe Biden a comis-o din nou. Ce a pațit presedintele SUA

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă, sâmbătă, în timp ce se afla la o competiție.

Forțele de securitate au intervenit imediat.

Președintele american a dat emoții celor adunați în Delaware. Joe Biden a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări lângă casa sa din Delaware.

Joe Biden a declarat că nu a fost rănit.

Președintele american a dat emoții celor adunați în Delaware. Joe Biden a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări lângă casa sa din Delaware.

Președintele american la un moment dat încetinește pentru a face cu mâna mulțimii, însă se dezechilibrează și cade.

Zeci de agenți s-au grăbit imediat în ajutorul președintelui, imediat după ce a căzut. El s-a ridicat, a spus ”sunt bine”, le-a spus reporterilor adunați că nu a pățit nimic, deși din primele informații date ulterior de către reporteri americani, ar fi suferit câteva zgârieturi.

Președintele le-a spus reporterilor că este bine și că a avut probleme în a scoate pantofii din pedalele bicicletei. Practic așa s-a dezechilibrat și a căzut, după cum am spus.

Președintele a stat de vorbă apoi cu reporterii, i-a asigurat că este în regulă, iar apoi și-a continuat plimbarea.

Nu este prima oară când se întâmplă însă lucrul acesta. Luna trecută președintele aproape că a căzut urcând scările unui avion, iar anul trecut a căzut de trei ori în timp ce încerca să se îmbarce într-un avion Atlanta.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *