“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ULTIMA ORA: Jandarmul bataus de batrani risca 8 luni de inchisoare. Ce parere aveti?

nve

Parchetul Militar s-a autosesizat și a deschis o anchetă în cazul jandarmului Răducu Șerban, filmat în timp ce lovește protestatarii în timpul manifestației de sâmbătă, din București.

“Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la incidentele petrecute cu ocazia manifestaţiei din data de 20 ianuarie 2018, ce s-a desfăşurat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului următoarele: La data de 22 ianuarie 2018, procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă prev. de art. 296 alin. 2 din Codul penal, constând în aceea că unul dintre jandarmii din dispozitivul desfăşurat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice a agresat fizic una sau mai multe persoane, pe fondul unei busculade create în zona cordonului de protecţie”, transmit procurorii Parchetului Militar într-un comunicat.

Răducu Șerban a fost filmat, sâmbătă, în timp ce lovește mai multi protestatari, printre care și o persoană în vârstă.

„Sunt lovituri de oprire şi atât, nu de a face rău cuiva, nu-s cu ură. Rămâneţi înapoi, rămâneţi înapoi, atât, ăsta era scopul acelor lovituri. Pentru că nu mai făceam față fizic, decât să împingem, şi primisem ordin să nu se spargă barajul acolo”, ar fi declarat jandarmul, în apărarea sa.

În urmă cu două luni, același Răducu Șerban a fost filmat în timp ce îi făcea culoar la DNA șefului PSD, Liviu Dragnea, împingându-i pe jurnaliști din calea acestuia.

Dacă va fi găsit vinovat pentru purtare abuzivă, Răducu Șerban ar putea primi o amendă sau o pedeapsă de cel mult 8 luni de închisoare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. eii lasa primeste si el o amenda si gata.)) da mosu?? ce cauta acolo??ia interesativa si de soarta lui? nu cumva e un vechi comunist inrait la care acuma i sa urcat democratia la cap?.))))

  2. Poti zice si felicitari , Ideal si normal ca in ori ce stat civilizat politisti jandarmi, militari , sint degradati scosi din drepturi si trecuti in rezerva, fara drept de a mai fi angajat in institutie militara sau bugetara, Asta e America, Germania, Franta, Elevia, si restul vestului civilizat . Ca sa nu mai zic, in America pierzi si dreptul la pensie,

  3. Poti zice si felicitari , Ideal si normal ca in ori ce stat civilizat politisti jandarmi, militari , sint degradati scosi din drepturi si trecuti in rezerva, fara drept de a mai fi angajat in institutie militara sau bugetara, Asta e America, Germania, Franta, Elevia, si restul vestului civilizat . Ca sa nu mai zic, in America pierzi si dreptul la pensie,

  4. eii lasa primeste si el o amenda si gata.)) da mosu?? ce cauta acolo??ia interesativa si de soarta lui? nu cumva e un vechi comunist inrait la care acuma i sa urcat democratia la cap?.))))

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.