ULTIMA ORA Instanta A DECIS in dosarul Elenei Udrea și Ioanei Băsescu

Completul de trei judecători al ICCJ care analizează apelurile DNA și ale celor condamnați în mega-dosarul de corupție privind finanțarea campaniei prezidențiale din anul 2009, au anunțat, joi, toate părțile din acest proces să fie pregătite pentru audieri de inculpați și pledoarii finale.

Concret, instanța arată că acordă un termen generos pentru avocați și magistratul DNA pentru pregătirea pledoariilor finale în data de 8 septembrie în acest dosar.

După ascultarea acestora, conform procedurilor legale instanța se va retrage în pronunțare urmând să stabilească decizia definitivă în dosar.

Tot joi instanța a audiat mai mulți martori și a mai stabilit ca tot în 8 septembrie să fie ascultată Elena Udrea și Ioana Băsescu, după ce, anterior, acestea au indicat în mod expres că doresc să dea declarații de inculpat în dosar.

Citiți și:  ULTIMA ORA Udrea rămâne dupa gratii in Bulgaria

Fiica fostului președinte al României Traian Băsescu s-a prezentat, joi, însoțită de avocatul său, la sediul instanței supreme în dosarul de mare corupție privind modalitatea de finanțare a campaniei prezidențiale din anul 2009 a tatălui său, în care a primit în primă fază o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare.

La sosirea la sediul instanței aceasta nu a făcut nicio declarație și a fost așteptată la intrare de activistul Marian Tivilic, zis „Marian Ceaușescu”.

Un complet de trei judecători de la ICCJ reia, joi, dezbaterile, în mega dosarul de corupție în care fostul ministru Elena Udrea și fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, Ioana, au fost condamnate la pedepse cu executare privind modul în care au participat la finanțarea campaniei prezidențiale din 2009.

Citiți și:  Ioana Băsescu, termen în instanță. A primit 5 ani de închisoare în dosar

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *