ULTIMA ORA Informația despre COVID care rastoarna tot ce se stia. Vine de la cel mai inalt nivel

Şeful diplomaţiei americane a lansat noi acuzații la adresa Chinei! După ce o echipă a OMS sosise în data de 14 ianuarie la Wuhan pentru a ancheta originea pandemiei, Mike Pompeo a acuzat din nou China că ascunde adevărul despre noul coronavirus.

China, acuzată că ascunde adevărul despre pandemie! Secretarul de stat american a transmis vineri, 15 ianuarie, că boli asemănătoare COVID-19 circulau deja în toamna anului 2019 printre membrii personalului Institutului de virusologie din Wuhan, conform afp.com

Trebuie menționat că Mike Pompeo a cerut echipei OMS să „exercite presiuni asupra guvernului Chinei” pentru a obţine clarificări cu privire la această „nouă informaţie”.

China, acuzată că ascunde adevărul despre pandemie
„Guvernul SUA are motive să creadă că mai mulţi cercetători din interiorul Institutului de virusologie din Wuhan s-au îmbolnăvit în toamna 2019, înainte de identificarea primului caz de epidemie, având simptome compatibile atât COVID-19, cât şi bolilor sezoniere curente”, a transmis şeful Departamentului de Stat, potrivit sursei menționate.

Mike Pompeo susține că această informaţie contrazice informaţiile conform cărora nimeni din personalul Institutului din Wuhan nu se îmbolnăvise din cauza noului coronavirus, cât și de alte maladii generate de viruşi înrudiţi, în perioada respectivă.

„Beijingul continuă şi în prezent să ascundă informaţii vitale de care oamenii de ştiinţă au nevoie pentru a proteja lumea de acest virus mortal şi de următorul”, a explicat acesta.

Noua formă pe care o poate lua COVID-19
Cercetătorii de la Universitatea Emory din Georgia și de la Penn State University au realizat un nou studiu. Aceștia au informat cu privire la noua formă pe care o poate lua coronavirusul.

Noua formă pe care o poate luat COVID-19 a fost prezentată în studiul realizat de cercetătorii americani. Studiul arată că SARS-CoV-2 ar putea deveni în cele din urmă similar unuia care cauzează răceli obişnuite.

Așadar, coronavirusul poate să apară în noua formă anual, în mod sezonier. Acesta va apărea alături de alți agenți patogeni din familia coronavirusului care provoacă simptome ușoare.

Totuși, noua formă a acestuia poate fi posibilă doar atunci când noul coronavirus va deveni endemic. Atunci, va fi momentul în care se va răspândi printre comunităţile umane. Modul în care se va răspândi nu provoacă în mod obişnuit focare importante sau îmbolnăviri grave.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *