ULTIMA ORA. INCENDIU devastator in Capitala. Se intervine cu 25 autospeciale si 3 ambulante SMURD


Un incendiu puternic s-a declanșat duminică după-amiază la două hale din sudul Bucureștiului, în sectorul 4. Circulația pe bulevardul Metalurgiei a fost închisă pentru a permite accesul echipelor de intervenție.

ACTUALIZARE 20:00 Incendiul a fost localizat și nu mai există risc de propagare. Va mai dura însă probabil câteva ore până la stingere. Sursele de apă din zonă nu sunt suficiente pentru cele 25 de autospeciale care acționează la fața locului și de aceea trebuie să parcurgă o distanță de un kilometru pentru a se aproviziona cu apă.

ACTUALIZARE 19:25. Autoritățile au emis o avertizare Ro-Alert, sfătuind localnicii să țină geamurile închise.

La fața locului au fost trimise 20 autospeciale. Sunt trei hale, iar incendiul a izbucnit la hala din mijloc și a cuprins și o altă hală.

Incendiul se manifestă cu flăcără violentă și mari degajări de fum. Există risc de extindere la cea de-a treia hală, dar în apropiere se află și o clădire de birouri, a declarat la Digi24 șeful DSU, Raed Arafat.

Halele aparțin unei fabrici de icre.

Halele, cu structură metalică, ocupă circa 1.000 de metri pătrați și depozitează diverse materiale. Deocamdată autoritățile nu cunosc despre ce fel de materiale este vorba, dar posibil să fie ambalaje de plastic.

Nu există victime, dar autoritățile evaluează pericolul de toxicitate și ar putea emite o avertizare Ro-Alert.

Sursa: digi24.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *