ULTIMA ORA in scandalul Caracal. MINORE pentru COLONELUL de POLIȚIE!

Noi dezvăluiri grele apar în cazul uciderii Alexandrei din Caracal. Martorul cheie a povestit cum o minoră a fost dată unui ofițer superior de Poliție.

Cel care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, nimeni altul decât suspectul în cazul răpirii și, posibil, uciderii celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, rupe tăcerea, în direct la „Sinteza Zilei”.

Cel care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă a declarat că minorele din preajma lui Gheorghe Dincă și a partenerului său de afaceri aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști, scrie Cancan.

„Gheorghe Dincă apărea în preajma clientului meu cam la două săptămâni. O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt. Pentru ei, coruperea minorelor era un mod de viață. Cele mai multe fete corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali erau minore. Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul.

Citiți și:  S-a dat ORDINUL DE CHEMARE al rezerviștilor din Romania la mobilizare DOCUMENT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.