Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

ULTIMA ORA in Romania. ASASINAT în plină stradă!

crima 2

Un bărbat din Galați, în vârstă de 42 de ani, a fost înjungiat mortal pe o stradă din apropierea Școlii nr. 20, în noaptea de joi spre vineri. Criminalii se află încă în libertate.

Bărbatul a fost găsit inconștient, cu o rană la nivelul capului și o lovitură de cuțit în piept.

Cu toate că a fost intubat și transportat de urgență la Spitalul de Urgență din localitate, acolo unde s-a încercat resuscitarea lui, acesta nu a supraviețuit loviturilor grave, iar medicii au constatat decesul, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Galați.

Conform unor surse judiciare, primele cercetări ale criminaștilor și procurorilor au arătat că victima ar fi avut o altercație cu patru persoane, care s-a soldat cu acte de violență, în urma cărora a survenit și decesul bărbatului de 44 de ani.

Un dosar penal a fost deschis în acestă cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, urmând să se afle cu exactitate cum s-au întâmplat evenimentele.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.