ULTIMA ORA. HAOS TOTAL in IRAN! MACEL la înmormântarea lui Soleimani! Sunt zeci de MORTI si RANITI

 

Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa, astăzi, la înmormântarea generalului iranian Qasem Soleimani, după ce s-au călcat în picioare, pe străzile oraşului Kerman.

Conform televiziunilor locale din Iran, cel puţin 35 de oameni au murit, iar alţi 48 au fost răniţi, după ce s-au călcat în picioare pentru a ajunge la locul de înmormântare al generalului ucis la ordinul preşedintelui SUA.

Sute de mii de iranieni s-au adunat în oraşul în care generaul Qasem Soleimani a fost înmormântat, respectiv în Kerman.

Un clip video despre care televiziunile iraniene au spus că a fost filmat în Kerman arată zeci de oameni care sunt întinşi pe asfalt, în timp ce alţii îi calcă în picioare.

Potrivit The Guardian, mulţi dintre cei care au fost striviţi de mulţime aveau corpurile acoperite cu haine sau feţele acoperite cu eşarfe.

Milioane de oameni la înmormântarea generalului Soleimani
Generalul iranian Qasem Soleimani a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii care a durat aproximativ 12 ore şi care s-a desfăşurat atât în capitala Teheran, cât şi în oraşul Kerman.

Milioane de oameni au ieşit pe străzile din Teheran şi Kerman pentru a participa la funeraliile generalului ucis într-un atac al Armatei SUA.

Soleimani a fost ucis într-un raid cu dronă, în timp ce se afla într-un convoi pe aeroportul din Bagdad.

Ulterior, preşedintele SUA, Donald Trump, a confirmat şi explicat că generalul iranian, comandant al Forţelor Quds, era o ţintă pentru SUA din cauza numeroaselor crime pe care le-ar fi comis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.