Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

ULTIMA ORA „Ginerele” Andreei Esca, Mario Fresh, și prietenul lui, Jador, STALCITI IN BATAIE în parcarea unui club din Mamaia! EXCLUSIV/ Gandul.ro/

maxresdefault 4
Un scandal uriaș a avut loc azi dimineață în stațiunea Mamaia. Iubitul fiicei Andreei Esca, Mario Fresh, împreună cu artistul Jador, au fost bătuți crunt de mai mulți indivizi la ieșirea din clubul Breeze. De față a fost și Alexia Eram, care a scăpat ca prin minune de furia atacatorilor.

Potrivit surselor Gândul, Mario Fresh și Jador au fost bătuți extrem de rău.

Mario Fresh împreună cu Lino Golden (cunoscuți ca fiind copiii adoptivi ai lui Alex Velea) au plecat în weekend la mare, cu ei fiind și fiica Andreei Esca, Alexia, care este iubita lui Mario. Celor trei li s-au alăturat și artistul Jador, precum și un cuplu.

Sâmbătă seară, cei șase au petrecut în liniște, au făcut un tur prin mai multe cluburi, iar spre dimineață s-au retras în clubul Breeze.

Potrivit surselor Gândul, cel care a decis să plece mai devreme la hotel a fost Lino Golden, iar ceilalți au decis să mai petreacă ceva timp la terasă.

În jurul orei 7 dimineața, exact în momentul în care au ieșit din club, mai mulți atacatori s-au năpustit asupra lui Mario și a lui Jador, aceștia fiind pur și simplu stâlciți în bătaie.

„Aduceți săbiile din mașină”
Alexia Eram, speriată de moarte, a început să țipe extrem de rău, iar potrivit martorilor, strigătele fetei i-au făcut pe agresori să înceteze.

Victimele au depus plângere la Poliție, iar fiica Andreei Esca le-a declarat anchetatorilor că în timpul agresiunii, unul dintre atacatori ar fi țipat „Aduceți săbiile din mașină”…

Tinerii au declarat că nu se cunoașteau cu agresorii și că în club nu ar fi avut niciun fel de divergențe cu ei.

Mario Fresh, Jador și Lino Golden sunt adevărați idoli în rândul adolescenților. Mario este autorul hitului „Solo”, cu milioane de vizualizări pe Youtube.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.