ULTIMA ORA. Gheorghe Dincă, mărturisiri TERIFIANTE din timpul expertizei psihiatrice! La ce CONCLUZIE au ajuns doctorii (Surse)

Răsturnare de situație în cazul lui Gheorghe Dincă, după ce medicii l-au supus unei expertize psihiatrice. Ultimele detalii și concluziile doctorilor sunt cel puțin terifiante. Șocant ce regret are criminalul Gheorghe Dincă. Mulți se așteptau la asta.

Monstrul din Caracal a mărturisit, în timpul expertizei psihiatrice, o serie de episode șocante din trecutul său, dar și motivul pentru care le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Gheorghe Dincă a fost scos din arestul IJP Olt și dus la Spitalul Penitenciar Jilava, unde o echipă de experți urmează să stabilească dacă bărbatul a avut discernământ. Potrivit spynews.ro, care citează unele surse din rândul anchetatorilor, Dincă ar fi spus că avea probleme psihice încă de când era mic, în special după sinuciderea tatălui său, care s-a spânzurat. Acesta a povestit că izbucnea dintr-o dată în hohote de plâns, după care, la scurt timp, era cuprins de un râs turbat. Pentru că nu li s-a părut normal, membrii familiei sale l-ar fi dus la psihiatrie și ar fi fost internat de urgență.

Cu toate acestea, odată cu trecerea anilor, acesta și-a întemeiat o familie, care, însă, s-a destrămat. Dincă a spus că, după o perioadă, a început să apeleze la serviciile unor prostituate, pe care le ducea în locuința sa. Dincă a explicat faptul că actele sexuale se consumau la etaj.

Dezvăluiri despre Alexandra și Luiza

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc. În ce privește vazul Alexandrei, Dincă a povestit că, după ce s-a înțeles cu ea să facă sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat “sfoara prea lungă”. Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că “pleacă acasă”. Refuzurile ei repetate l-ar fi înfierbântat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei.

Marele regret al criminalului

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparațiile auto. Sursele citate au mai dezvăluit că, la o primă vedere, medicii au concluzionat că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *