Ultima oră! Gheorghe Dincă a fost transferat!

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a fost transferat în alt penitenciar. Motivul pentru care a fost luată această decizie. S-a aflat acum!

Gheorghe Dincă a fost transferat sâmbătă din Arestul Poliției Capitalei la Poliția Slatina. Decizia a fost luată pentru ca acesta să participe, luni și marți, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi făcută de procurorii DIICOT. Deocamdată nu se știe dacă procurorii vor face și experimentul judiciar, prin care să se dovedească faptul că a ars-o în butoiul din curte.

Criminalul a fost scos din arestul central din Capitala, sâmbătă dimineața. Procurorii vor reconstitui, luni şi marţi, crimele de la Caracal. Până să fie adus la audieri în Bucuresti, o armată de criminalişti, poliţişti şi procurori a verificat casa ororilor timp de cinci săptămâni. Familia Alexandrei Măceşanu a fost informată vineri seară de către procurori că Dincă va arăta cum a folosit butoiul.

Conform unor surse judiciare, Gheorghe Dincă va fi dus la locul din care Alexandra s-a urcat în mașina suspectului, loc care se află lângă casa părinților fetei. De acolo, anchetatorii vor urma exact traseul pe care a mers Dincă. Procurorii incearca sa afle ce a făcut cu Alexandra, pas cu pas, până la locuința lui din Caracal, acolo unde susține că a ucis-o, scrie B1.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *