ULTIMA ORA. Fost primar PNL, găsit IMPUSCAT în casă

Este doliu în politica din România! Un fost primar al Partidului Naţional Liberal, care s-a retras luna trecută din funcţie la doar câteva luni după câştigarea mandatului în Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost găsit mort în casa sa.

Toţi locuitorii din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, sunt în stare de şoc la auzul veştii tragice! La doar o lună şi jumătate după ce a demisionat din funcţie, fostul primar Emanuel Dănilă a fost găsit mort în casă.

Emanuel Dănilă s-ar fi sinucis cu propria armă de vânătoare
Fostul edil renunţase la funcţie în urmă cu câteva săptămâni, se pare din cauza unor probleme medicale pe care le avea. Acum, el a fost găsit în propria pensiune, iar primele informaţii indică faptul că ar fi vorba despre o sinucidere.

Emanuel Dănilă s-ar fi sinucis cu propria armă. Fost primar deţinea în mod legal un permis port-armă pentru vânătoare.

La faţa locului au sosit de urgenţă echipaje ale Poliţiei şi Ambulanţei, care nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Alături de aceştia, au venit şi cei de la serviciul Criminalistică şi Procuratură, care cercetează moartea fostului primar, relatează Antena 3.

Ce spun localnicii din Bocşa despre această tragedie?
Cel care l-a găsit împuşcat pe Emanuel Dănilă în pensiunea pe care acesta o deţinea la marginea oraşului Bocşa este un membru al familiei.

Fostul primar s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care a şi ales să renunţe la funcţia sa în urmă cu o lună şi jumătate.

Localnicii şi vecinii lui Emanuel Dănilă sunt şocaţi de faptul că fostul edil şi-ar fi putut pune capăt zilelor, mai ales că, spun ei, bărbatul era o persoană care a ajutat întotdeauna comunitatea locală și nu dădea impresia că are probleme. Totuşi, unii cunoscuţi recunosc că Dănilă părea să fie din ce în ce mai deprimat în ultima perioadă.

Mesajul transmis de Marcel Vela
Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, a transmis următorul mesaj pe pagina de Facebook a organizaţiei:

“Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui.

Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.

Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.

Condoleanțe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!