ULTIMA ORA Florin Cîțu face anuntul care inseamna DEZASTRUL pentru PENSIONARI


Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a explicat că s-au făcut analizele la Guvern, iar pensiile vor fi crescute cu 10%. Acest anunț pune scena politică pe jar, asta pentru că cei de la PSD au anunțat că vor depune moțiune de cenzură dacă Guvernul nu va crește pensiile cu 40%.

„Aceasta o să fie o decizie politică, așa cum am luat decizia de a proroga și legea cu dublarea alocațiilor. Greu a fost să găsim fondurile și pentru a crește pensiile cu 10%. Este un efort bugetar care vine în contextul în care plătim și șomajul tehnic și trebuie să repornim o serie de investiții. Noi înțelegem că este nevoie de o creștere și pentru oamenii în vârstă și, mai mult decât atât, este și o datorie morală. Atât putem în acest moment 10%.

Citiți și:  Scandal URIAS în politică. Acum se trimit la puşcărie!

Estimăm un deficit, în acest moment, un deficit de 6,9% din PIB. Am văzut cifrele pe luna iunie și arată foarte bine. Economia a răspuns perfect la măsurile pe care le-am luat. Revenirea aceea în V despre care v-am vorbit este încă valabil”, a spus Florin Cîțu, la Realitatea.

Întrebat despre faptul că cei de la PSD vor depune moțiune de cenzură dacă Guvernul nu va crește pensiile cu 40%, Cîțu a spus că aceștia sunt în stare să arunce țara în aer.

”Îi cred în stare să distrugă toată România pentru a câștiga câteva voturi. Nu mă mai miră nimic. Pentru a lua câteva voturi sunt în stare de orice, sunt în stare să arunce țara în aer.”, a mai spus Cîțu.

Citiți și:  BOMBA ZILEI! Parlamentul vrea sa faca plangere PENALA pentru Florin Cîțu. Unde sunt banii? (SURSE)

Florin Cîțu a mai precizat faptul că ”ar fi un dezastru pentru economia României”, dacă se va ajunge la o creștere a pensiilor cu 40%.

Stiripesurse.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

158 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile