“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
PROTECTIA ANIMALELOR

ULTIMA ORĂ / Femeie ucisă de câini lângă Lacul Morii din Capitală. Anul trecut, ea fusese atacată de câini în aceeași zonă

maidanezi 765x383 1

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haină de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Conform unor surse judiciare, este vorba despre aceeași femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă.

Poliția Capitalei a anunțat că Secția 20 Poliție a fost sesizată prin 112 că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.
În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că victima este o femeie în vârstă de 43 de ani, care ar fi fost sfâșiată de câini. Cel care a sunat la 112 a fost un cetățean care a văzut de la depărtare ce s-a întâmplat și a încercat sa intervină, dar ar fi fost prea târziu, au mai spus sursele citate.

Este vorba despre aceeași femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă. Ea făcea jogging lângă digul Lacul Morii când a fost atacată de câini, suferind răni multiple la cap și la membre. Atunci, femeia a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă.

Ce susținea Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor în aprilie, când aceeași femeie a fost atacată de câini
Reprezentanții Autorității pentru Supravgherea și Protecția Animalelor (ASPA) susțineau atunci că echipele care au mers în zona unde a fost atacată femeia au găsit 8 câini. Dintre aceștia, unul a fost tranchilizat, iar restul au fugit pe proprietăți private, susținea instituția.

ASPA spunea că de la începutul anului instituția a fost sesizată de mai multe ori să intervină în zonă, însă câinii nu au fost ridicați deoarece intrau pe proprietăți private unde echipajele ASPA nu pot interveni.

Reprezentanții ASPA mai susțineau că au intervenit în zona respectivă și cu o săptămână înainte, la sesizarea unui cetățean care a transmis că pe domeniul public se află câini care ies din curțile oamenilor. La momentul la care au ajuns echipajele ASPA în zona Lacul Morii a fost identificat un singur caine, care a fost ridicat, spunea atunci instituția.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.