ULTIMA ORA: Femeie înjunghiată pe stradă!

Atac cu cuțitul, în plină stradă și în plină zi, în România, exact de 1 Mai. Tentativa de crimă a avut loc în urmă cu puțin timp, la Iași.

O femeie a fost înjunghiată în gât, miercuri dimineaţa, pe stradă, în faţa unei case de amanet din cartierul Mircea cel Bătrân din Iaşi.

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs agresiunea.La locul tentativei de crimă au sosit mai multe echipaje ale poliţiei şi o ambulanţă.

Femeia atacată a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Potrivit medicilor, după ce va fi stabilizată, femeia va fi operată.

„Azi, în jurul orei 10.32, am fost sesizaţi prin serviciul 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată cu un cuţit în zona gâtului, incidentul având loc în zona Mircea cel Bătrân”, a declarat agentul şef Diana Iacob, de la Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, potrivit Agerpres.

„Agresorul a fost prins şi identificat în cel mai scurt timp de la comiterea faptei. Bărbatul, de 31 ani, a fost dus la Secţia 6 Poliţie pentru audieri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi”, a mai declarat Diana Iacob.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *