ULTIMA ORA.Elena Udrea și Alina Bica sunt în fața judecătorului: INCATUSATE, fugarele au fost duse cu propunerea de ARESTARE PREVENTIVĂ


Elena Udrea și Alina Bica sunt prezentate, joi seara, în fața unei instanțe din Costa Rica, cu propunere de arestare preventivă, pe numele celor două fiind emis, miercuri seara (ora locală) o ordonanță de reținere.

Potrivit unor surse judiciare, Elena Udrea și Alina Bica, aflate momentan sub incidența ordonanței de reținere, sunt prezentate instanței cu propunere de arestare.

Avocatul din România al Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, spunea, joi dimineață, că șansele de extrădare ale fosrtului ministru sunt zero, în condițiile în care copilul acesteia este cetățean costarican. Totoată., Alina Bica ar putea și ea să scape de extrădare, deoarece este acuzată de o faptă care în legislația de acolo nu are corespondent.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

„E posibil să putem vorbi despre o măsură preventivă pe perioada soluționării de extrădare, dar sperăm să fie o măsură temporară. După opinia mea, care e o opinie personală, șansele sunt zero (nr: de extrădare)”, a declarat Veronel Rădulescu, apărătorul Elenei Udrea.
Între timp, publicația Diario Extra prezintă noi informații despre reţinerea Elenei Udrea şi a Alinei Bica.

Aceasta a avut loc în zona Sabana Oeste, din San Jose, în faţa unei cafenele celebre. Cele două au fost reţinute de agenţi Interpol însoţiţi de membri ai Direcţiei pentru Informaţii şi Securitate din Costa Rica, potrivit Diario Extra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.