“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

ULTIMA ORA: Drogat de 18 ani din Liceul Economic MORT din cauza etnobotanicelor

bzdr

Cătălin Cojocaru, elev “vopsit”, în clasa a XII-a la Colegiul Economic din Buzău a incetat din viata la doar 18 ani din cauza unui stop cardiac. Acesta fumase etnobotanice si “s-a scurtcircuitat” la inimioara stiind care e riscul.

Băiatul a ajuns la UPU Buzau miercuri în stare gravă din cauza unei supradoze.

Cunoscutii spun că anterior ar fi consumat substanțe etnobotanice.

Familia si medicii asteapta rezultatul necropsiei pentru a vedea dacă tânărul consumase substanțe interzise înainte de a se prezenta la spital.

Tanarul era un cunoscut consumator de etnobotanice și că este posibil să fi murit în urma unei supradoze, informație neconfirmată încă de medici. De asemenea, colegii spun că nu avea niciun motiv de supărare.

Se pare ca Politia Buzau nu isi face datoria in ceea ce ii priveste pe traficantii de droguri si ii lasa liberi pe strazi. Cititi aici mai multe: A MURIT DIN CAUZA ETNOBOTANICELOR: Tânăr de 26 de ani, DECEDAT în secția UPU a Spitalului Județean Buzău

Sursa informatii: buzau.net

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Nu doar politia din buzau nu isi face treaba, mor copii pe capete in toata tara de la aceste “etnobotanice”. Dupa ce statul le-a bagat la inaintare ca droguri “legale” si le-au adus pe piata… de ce statul nu ofera acum si ajutor acestor copii cazuti in aceasta capcana. La o singura cautare pe google se gasesc sute de relatari si povesti cutremuratoare a parintilor care se lupta singuri sa isi salveze copiii din ghearele drogurilor “legale”.

  2. Asta e si ideea globalistilor, a celor de la Bruxell: sa distruga educatia, religia, economia, sa aduca saracie si indobitocire extrema a societatii pentru a reusi NOW ( Noua Ordine Mondiala)…

  3. Nu doar politia din buzau nu isi face treaba, mor copii pe capete in toata tara de la aceste “etnobotanice”. Dupa ce statul le-a bagat la inaintare ca droguri “legale” si le-au adus pe piata… de ce statul nu ofera acum si ajutor acestor copii cazuti in aceasta capcana. La o singura cautare pe google se gasesc sute de relatari si povesti cutremuratoare a parintilor care se lupta singuri sa isi salveze copiii din ghearele drogurilor “legale”.

  4. Asta e si ideea globalistilor, a celor de la Bruxell: sa distruga educatia, religia, economia, sa aduca saracie si indobitocire extrema a societatii pentru a reusi NOW ( Noua Ordine Mondiala)…

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.