Ultima oră. Dragnea se clatină serios. A fost luat la mișto de un ministru. Declarații incredibile

Poziția de forță a președintelui PSD, Liviu Dragnea, se clatină serios. După ce Vioroca Dăncilă a dat semne că nu mai vrea să asculte comenzile venite de la partid, un alt membru al Guvernului vine cu o atitudine aproape ireală. Șeful PSD a fost, practic, luat la mișto.

Dragnea a fost luat la mișto de un ministru din Guvernul Dăncilă. S-a ajuns și aici. Este vorba tocmai despre ministrul justiției, Tudorel Toader, același care l-a scos din sărite pe șeful PSD pentru că refuză să promoveze prin OUG legile justiției. Exact pe această temă, a criticilor aduse de Dragnea referitor la legiles justiției, Toader a avut o declarație cât se poate de ironică.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

„”Este o afirmație cam severă, iar eu nu-mi permit să dau un răspuns pe măsură…Nu e necesar să le explic eu, ci să înțeleagă dânșii. Au înțeles deja, am citit în presă o declarație a cuiva din PSD care a spus că proiectele de lege vor fi reluate în procedură parlamentară. Asta e calea de urmat. Dumneavoastră știți că în procedură de urgență, o lege poate fi adoptată mai rapid decât o ordonanță de urgență”, a spus ministrul justiției.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.