Ultima oră. Dragnea se clatină serios. A fost luat la mișto de un ministru. Declarații incredibile

Poziția de forță a președintelui PSD, Liviu Dragnea, se clatină serios. După ce Vioroca Dăncilă a dat semne că nu mai vrea să asculte comenzile venite de la partid, un alt membru al Guvernului vine cu o atitudine aproape ireală. Șeful PSD a fost, practic, luat la mișto.

Dragnea a fost luat la mișto de un ministru din Guvernul Dăncilă. S-a ajuns și aici. Este vorba tocmai despre ministrul justiției, Tudorel Toader, același care l-a scos din sărite pe șeful PSD pentru că refuză să promoveze prin OUG legile justiției. Exact pe această temă, a criticilor aduse de Dragnea referitor la legiles justiției, Toader a avut o declarație cât se poate de ironică.

„”Este o afirmație cam severă, iar eu nu-mi permit să dau un răspuns pe măsură…Nu e necesar să le explic eu, ci să înțeleagă dânșii. Au înțeles deja, am citit în presă o declarație a cuiva din PSD care a spus că proiectele de lege vor fi reluate în procedură parlamentară. Asta e calea de urmat. Dumneavoastră știți că în procedură de urgență, o lege poate fi adoptată mai rapid decât o ordonanță de urgență”, a spus ministrul justiției.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/