“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

ULTIMA ORA: Două persoane au cazut in fosa septica. Barbat INTUBAT, transportat la spital cu ELICOPTERUL

doua persoane salvate dintr o fosa septica din vrancea

Două persoane, salvate dintr-o fosă septică din Vrancea. Pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Ploscuțeni, unde două persoane au ajuns, din cauze încă necunoscute, într-o fosă septică.

UPDATE 11:30: Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, care a fost scos din fosa septică, a fost preluat de un elicopter SMURD Galați care îl va transporta la spital. El a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost intubat. Cu toate acestea, medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Cât despre adolescentul de 16 ani, acesta este conștient și urmează să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au fost direcționate echipe din cadrul secției de pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar si o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

În urmă cu puțin timp, cele două persoane au fost scoase din fosa septică. Este vorba despre un adolescent de 16 ani și un bărbat de 55 de ani. Adolescentul este conștient însă bărbatul mai în vârstă nu răspunde la stimuli, afându se în stop cardio respirator.

Paremedicii efectuează în cazul său manevre de resuscitare, în timp ce polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cum s-a îmtâmplat incidentul.

În mai, directorul unei firme de construcții și un muncitor au murit într-o fosă septică din Târgu Jiu. Cei doi bărbați au rămas fără aer în timp ce efectuau lucrări în acea fosă, în care se adunaseră gaze toxice.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.