fbpx
INTERNATIONALSTIRI

ULTIMA ORA: Dispozitiv exploziv, detonat într-un liceu. Zeci de morti si raniti. VIDEO

Operaţiune dramatică de salvare în Crimeea, după ce o puternică explozie s-a produs în cantina unui liceu din oraşul Kerci. Cel puţin zece persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite.

opo

(Actualizare): “A fost o detonat un dispozitiv exploziv în Kerci”, a anunţat Comitetul Național Antiterorist al Rusiei. Agenția a confirmat că zece persoane au fost ucise în explozie și că cel puțin 50 au fost răniți. Răniții au fost transportaţi la spitalele din zonă. Medicii confirmă că până în prezent au fost spitalizați 34 de persoane.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că anchetatorii consideră că un atac terorist ar putea fi cauza posibilă a incidentului.

(Actualizare): Russia Today, care citează oficiali din serviciile antiteroriste ruse, anunţă că deflagraţia a fost produsă de un dispozitiv exploziv. Presa locală anunţă că, înainte de producerea exploziei, s-au auzit mai multe focuri de armă.

Pompierii şi mai multe ambulanţe intervin la faţa locului.

Cel puţin 20 de persoane au fost duse la spital până la această oră.

Din primele informaţii, explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaz.

Fotografi prezenţi la faţa locului au publicat imagini pe site-ul Kerch.FM în care apar geamuri sparte la parterul clădirii cu două etaje.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.