ULTIMA ORA direct din închisoare. Gheorghe Dinca, cerere SOCANTA

Românii află zilnic din presă ce a făcut Gheorghe Dincă la Caracal până să ajungă în arest. Nu mulți știu ce se petrece cu acesta în spatele gratiilor.

Numele lui Gheorghe Dincă este de săptămâni întregi cunoscut de toți românii. Cazul din Caracal a dezvăluit o tragedie fără precedent iar anchetatorii încearcă din răsputeri să afle noi informații despre ceea ce s-a petrecut cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Aflat în spatele gratiilor, monstrul din Caracal urmărește atent tot ce se scrie în presă și se vorbește în emisiunile și în dezbaterile de la televiziuni despre el și despre stadiul anchetei din dosarul în care este acuzat de omor, viol și trafic de miniori.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Mai mult chiar, Dincă a cerut conducerii arestului Poliției Slatina să îi asigure accesul la un televizor, dar și să primească zilnic ziare, în celula în care, spun surse judiciare, stă singur.

“Cât permite programul arestului, Dincă stă la televizor și urmărește fiecare emisiune, fiecare știre, fiecare dezbatere care are legătură cu cazul Caracal în care e cercetat”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.