ULTIMA ORA. Detalii înfricoșătoare despre Casa Groazei. Cum a fost chinuită Luiza

Alexandru Cumpănașu a prezentat în martor-cheie în cazul crimelor din Caracal. Acesta susține că locuința lui Gheorghe Dincă era ca un bordel, iar Luiza ar fi fost violată de 12 persoane.

Declarațiile martorului sub acoperire au fost făcute astăzi, în direct, la România TV. Acesta a vorbit despre faptul că Gheorghe Dincă era membru al unei rețele de trafic de carne vie.

Bărbatul a cărui identitate este tăinuită susține că Dincă este doar un pion pe tabla de șah a mafiei traficului de minore din Caracal. Martorul vorbește despre un individ pe nume Tomel, care ar fi unul din capii acestei rețele. Acesta, ar ști foarte multe lucruri despre cum se învârte această mafie locală.

„În Bold, lângă fabrica de pâine, domnul Tomel care se ocupă cu tuburi de oxigen, vă rog să îl ridicaţi de acasă. Vă trebuie mandat, aveţi mandatul, eu, viaţa mea. De ce să îl ridice? Pentru că este capul reţelei. Cine e în spatele lui de îl ţine în braţe? Tot în bold, un anume Bebe, e strungar, iar fata lui e angajată DIICOT sau CSAT. Deci luaţi-i pe aştia doi. Nu ştiu cum o cheamă, dar pe el sigur îl ştiu. Astea două persoane să fie ridicate”, a spus martorul la RTV.
Martorul pe care se bazează Cumpănașu susține că acea casă a ororilor a fost, de fapt, una a orgiilor sexuale. Bărbatul susține că are multe probe în această speță. De asemenea, martorul ar avea informații că Luiza a fost violată de nu mai puțin de 12 persoane.
„Acest Tomel a luat pe fata primă, pe Luiza, el personal a dus-o la 12 persoane de a făcut dragoste cu ea. Au avut-o 12 persoane. Deci nu vă mint. O să vă dau datele concrete şi probe reale”, a mai declarat acesta.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu