ULTIMA ORA. Detalii CUTREMURATOARE in CRIMA care a INGROZIT Romania. Cine este UCIGASUL cu DRUJBA

Criminalul cu drujbă de la Sânandrei, judeţul Timiş, a fost reţinut de poliţişti după atacul în urma căruia un bărbat a fost ucis într-un mod extrem de brutal.

Tânărul în vârstă de 32 de ani le-a povestit poliţiştilor că cel pe care l-a ucis, Mihai Constantin, în vârstă de 44 de ani, este vărul său.
Criminalul, Dorin Muntean, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, înarmat cu o drujbă, a intrat în curtea vărului său şi a decupat uşa de la intrare în casă cu drujba.

În interiorul casei se afla bărbatul de 44 de ani, doi copii ai săi şi prietena unuia dintre ei.

Când au observat că cineva le taie uşa cu drujba, cei patru oameni, treziţi din somn, au luat-o la fugă.
Decapitat cu drujba, în curtea casei, la Sânandrei
În disperarea de a scăpa cu viaţă, unul dintre fiii victimei, un băiat de 14 ani, a sărit pe geam, însă a căzut şi şi-a rupt un picior.

Criminalul l-a urmărit însă pe bărbatul de 44 de ani şi l-a prins în curtea casei, acolo unde l-a atacat cu drujba, iar ulterior l-a decapitat.

Plin de sânge, criminalul a plecat apoi pe străzile din Sânandrei până a fost prins de Poliţie.

Adolescentul de 14 ani a ajuns la spital, în timp ce al doilea fiu al victimei, un tânăr de 18 ani, şi prietena sa, au scăpat nevătămaţi.

Potrivit vecinilor, atacul sângeros cu drujbă ar fi o reglare de conturi, având în vedere că în urmă cu câteva luni, două maşini ale bărbatului ucis au fost distruse cu ciocanul.

Poliţiştii şi procur

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.